Haemimont

Хемимонд е софтуерна компания, специализирана в дизайна и разработката на ключови приложения по поръчка на клиентите в зависимост от техните нужди. Компанията предлага решения, където стандартните готови системи не могат да бъдат приложени. Хемимонд е Microsoft Gold Certified Partner и също Adobe Silver Partner. Компанията е придобила трето ниво на стандарта CMMI за „Quality Assurance and PMI standards for Enterprise Program and Project Management“, гарантиращи високото качество на продуктите и процесите във фирмата.
Научете повече

Oblak.BG

Услугите предлагани през портала на първия български изцяло автоматизиран публичен облак са предназначени за малки и средни предприятия, нуждаещи се от гъвкава платформа за развитие на бизнеса си и стремящи се да заплащат само това, което реално ползват. Когато работите с облак.бг вие получавате детайлна информация за предлаганите в момента решения, както и възможността да поръчате услуги или просто да сравните какво може да спестите на месец.
Научете повече

Gopler

Gopler е компания, основана през 2008 година, занимаваща се с WEB разработки в сферата на Информационните и Tелекомуникационните технологии. Предлагаме пълния цикъл за разработка на софтуер – планиране, разработка, поддръжка. Работим с клиенти предимно от Америка и Англия, но имаме доста проекти и за българския пазар.
Научете повече

Devture

Компанията се занимава с разработка на уеб приложения вече повече от 10 години. Проектите ни са разнообразни и имаме опит с голям брой технологии. Занимаваме се също и с консултиране и обучение, както и си партнираме с големи компании, намиращи се в Америка и Япония.
Научете повече