КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме академия, специализирана в тестването на софтуер. Искаме да осигурим обучение от най-високо ниво на нашите курсисти. При нас могат да получат знания както хора без никакъв опит, така и хора със солиден опит в тази сфера. Провели сме множество курсове и подготвителни семинари за изкарване на международните сертификати ISTQB, като имаме голяма успеваемост с реализацията на нашите курсисти. Нашият екип е съставен от професионалисти, занимаващи се дълги години с тестване на софтуер и имат богат преподавателски опит.

about-img

Нашият екип

Защо да изберете нас?

Доказан опит
Малки групи
Сертификати и възможност за работа

Какво Ви предлагаме?

Успеваемост при взимане на ISTQB сертификати - 90%
Практически умения - 85%
Опит при работа в екип - 80%
Лично отношение - 90%
Опитни преподаватели - 100%

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ

В академията наистина работят професионалисти, които знаят как да обучават хора. Препоръчвам на всеки, който иска да стартира в тази сфера или иска да развие уменията си до по-висока степен да се довери на специалистите тук.
author-img - Диана Захариева
Партньор
Подготвителното обучение, проведено в академията, за полагане на изпит за получаване на ISTQB Foundation Level сертификата ми донесе крайна оценка 97.5% на изпита. Мисля, че това е достатъчно доказателство за добрата подготовка. Преподавателите обясняват внимателно и най-вече разбираемо за всеки.
author-img - Маргарита Дерменджиева
Курсист